Αυγόρου: Άφησε τα κλειδιά στο αυτοκίνητο μαζί με €4.500 μέσα και του το έκλεψε 18χρονος


Στη σύλληψη 18χρονου προχώρησε η Αστυνομία στη Ξυλοφάγου για τα αδικήματα της οδήγησης χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια έναντι τρίτου και χωρίς την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη. Συγκεκριμένα, 18χρονος από το Αυγόρου χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδηγού βρήκε σταθμευμένο όχημα έξω από οικία και αφού αντιλήφθηκε ότι υπήρχαν εγκατελειμμένα πάνω σε αυτό τα κλειδιά εισήλθε σε αυτό και οδηγώντας το τράπηκε σε φυγή.

Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης, καταγγέλθηκε από 63 χρόνο από το Αυγόρου ότι ενώ είχε επισκεφθεί την οικία φίλου του στο Αυγόρου, αντιλήφθηκε νεαρό πρόσωπο συγκεκριμένης περιγραφής και ενδυμασίας να εισέρχεται στο αυτοκίνητο του, το οποίο κατά τον επίδικο χρόνο βρισκόταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο με τα κλειδιά πάνω στην μίζα του τιμονιού έξω από την οικία του φίλου του που πήγε να επισκεφθεί και στην προσπάθεια του να τον ανακόψει ο νεαρός ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας το αυτοκίνητο του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μεγαλύτερη ανησυχία στον 63 χρόνο προκάλεσε το γεγονός ότι μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του είχε το χρηματικό ποσό των 4500 ευρώ. Αμέσως το όχημα του 63 χρόνου καταχωρήθηκε ως αναζητούμενου όχημα ενώ μέλη του αστυνομικού σταθμού Ξυλοφάγου άρχισαν εξετάσεις και αξιολόγηση πληροφοριών στην βάση της περιγραφής του υπόπτου.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι το πρόσωπο που πήρε το αυτοκίνητο του 63 χρόνου ήταν 18χρονος από το Αυγόρου. Αμέσως τα στοιχεία του τοποθετήθηκαν στον κατάλογο αναζητουμένων προσώπων.

Λίγη ώρα αργότερα, το όχημα του 63 χρόνου εντοπίστηκε να κινείται από μέλη των βρετανικών βάσεων Δεκέλειας παρά το Δασάκι Άχνας και αφού ανακόπηκε επιβαιώθηκε ότι αυτό οδηγείτω από τον 18χρόνο. Αμέσως ενημερώθηκε ο αστυνομικός σταθμός Ξυλοφάγου στους οποίους  παραδοθηκε για συνέχιση των εξετάσεων τόσο το αυτοκίνητο όσο και ο 18χρονος.

Ανακρινόμενος ο 18χρονος παραδέχθηκε ότι πήρε το αυτοκίνητο του 63 χρόνου για να το οδηγήσει και θα το εγκατέλειπε στο δρόμο. Όσον αφορά το ποσό των 4500  αυτό εντοπίστηκε ολόκληρο  μέσα στο ντουλαπάκι.

Εναντίον του 18 χρόνου διερευνώνται αδικήματα οδήγησης χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια έναντι τρίτου και χωρις την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.