Τροχαίο Λιοπέτρι: "Ο 11χρονος πάει πολύ καλά" λέει ο Δρ Βασίλειος Ζερρής


Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ο Δρ Βασίλειος Ζερρής νευροχειρουργός, μίλησε για την κατάσταση υγείας του 11χρονου αγοριού που τραυματίστηκε σοβαρά στις 5 Οκτωβρίου στον συνοικισμό Λιοπετρίου.

Σύμφωνα με το Δρ Βασίλειο Ζερρής, είπε «το παιδί πάει πάρα πολύ καλά έχει ξυπνήσει ακολουθεί εντολές οπότε είναι πάρα πολύ ελπιδοφόρα τα μηνύματα. Είναι ανοιχτά τα μάτια του καταλαβαίνει την οικογένεια του ανταποκρίνεται στην οικογένεια του οπότε τα νέα είναι πάρα πολύ θετικά».

Επισήμανε ότι είναι ένα άλλο παράδειγμα στο οποίο η πολιτεία και το κυπριακό κράτος  στάθηκε δίπλα από τον πολίτη του προσέφερε ότι βοήθεια μπορούσε και τελικά το αποτέλεσμα είδαμε ότι είναι πάρα πολύ καλό.

Όσον αφορά τα επόμενα βήματα ανέφερε «ακόμα το παιδί είναι ακόμα είναι αρκετά κουρασμένο και καταβεβλημένο από όλη αυτή την διαδικασία. Θεωρώ ότι όταν λήξουν τα μείζονος προβλήματα το παιδί μετά θα πρέπει να πάει σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Παρόλα αυτά το γεγονός ότι το παιδί επικοινωνεί και έχει ανοίξει τα μάτια του και ακολουθεί εντολές είναι πάρα πολύ ελπιδοφόρα μηνύματα».

Δείτε το απόσπασμα: