Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου: "Δημοψήφισμα εδώ και τώρα"


Την άποψη ότι θα πρέπει να αποφασίσουν οι δημότες για το αν είναι προς το συμφέρον τους να ενοποιηθεί ο Δήμος Παραλιμνίου με άλλο Δήμο ή κοινότητα, εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Παραλιμνίου, κ. Αβράμης Μουλαζίμης. 

Ο ίδιος πάντως τονίζει ότι αυτός και κάποιοι άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν πρόκειται να αποδεχτούν την ενοποίηση. 

Μεταξύ άλλων αναφέρει: "Είμαστε από τους πιο ευρωστους Δήμους και θέλουμε να ενωθούμε χωρίς δημοψήφισμα για να εξαφανιστουμε όπως έγινε και με τις Συνεργατικες; Και εγώ αλλά και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι σε καμία των περιπτώσεων δεν αποδεχόμαστε την ενοποίηση." 

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Δημοψήφισμα εδώ και τώρα

 Οι Δημοτες πρέπει να έχουν τον λόγο και όχι το Δημοτικό Συμβούλιο.

Να γίνει δημοψήφισμα και να αποφασίσει όλος ο κόσμος του Παραλιμνίου. Από τους δημότες του Παραλιμνίου παραλάβαμε Δήμο Παραλιμνίου και όχι ενοποιημένο Δήμο.

Με αυτή την εντολή έχουμε εκλεγεί. Έχουμε εκλεγεί ως Δήμος Παραλιμνίου και όχι ως ενοποιημένος Δήμος. Συνεπώς για να αλλάξει αυτή η εντολή που πήραμε απο τους Δημότες απαιτείται δημοψήφισμα και όχι απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εκτός των άλλων είδαμε τι έγινε με τις Συνεργατικες. Ενοποιηθηκαν και εξαφανιστηκαν. Ειναι αυτό που θέλουμε; Είμαστε απο τους πιο ευρωστους Δήμους και θέλουμε να ενωθούμε χωρίς δημοψήφισμα για να εξαφανιστουμε όπως έγινε και με τις Συνεργατικες; 

Θέλουμε να χάσουμε την ταυτότητα μας;

 Και εγώ αλλά και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι σε καμία των περιπτώσεων δεν αποδεχόμαστε την ενοποίηση.

Σε καμία των περιπτώσεων δεν παραλάβαμε Δήμο Παραλιμνίου για να παραδώσουμε ενοποιημένο Δήμο.

Θα πρέπει να πάμε άμεσα σε δημοψήφισμα. Η απόφαση ανήκει στους Παραλιμνιτες.