Ανδρέου για απόπειρα Αγ.Νάπας:Εντοπίσαμε διάφορα τεκμήρια-Έκκληση προς κοινό


Την άκρη του νήματος και τις προθέσεις του δράστη της γκαγκστερικής απόπειρας φόνου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής(16/02) στην Αγία Νάπα, ψάχνει με εντατικές έρευνες η Αστυνομία.


Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Πρωτοσέλιδο» ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομία, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε πως οι έρευνες της Αστυνομίας δεν επικεντρώνονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ερωτηθείς εάν γνωρίζει η Αστυνομία, ότι η απόπειρα είχε ως στόχο τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης καφετέριας, ο κος Ανδρέου είπε πως «οι εξετάσεις γίνονται και προς άλλες κατευθύνσεις, ασχέτως εάν υπάρχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ή μια υποψία ότι πρόκειται για συγκεκριμένο πρόσωπο».

Όσον αφορά τις κινήσεις του δράστη, όπως αυτές φαίνονται από το βίντεο που απεικονίζει καρέ-καρέ την επίθεση του, ο κος Ανδρέου σχολίασε πως η κάθε λεπτομέρεια για την Αστυνομία έχει την αξία της και οτιδήποτε υπάρχει στα χέρι των ανακριτών ίσως βοηθήσει ώστε να εντοπιστεί ο  δράστης.

Πρόσθεσε πως, έχουν εντοπιστεί διάφορα τεκμήρια τόσο από τη σκηνή, αλλά και στη γύρω περιοχή, τα οποία ίσως βοηθήσουν τους ανακριτές προς εξασφάλιση στοιχείων ώστε να φτάσουν στον δράστη.

Σε ερώτηση εάν η Αστυνομία έχει στραφεί προς συγκεκριμένο πρόσωπο για το ποιος είναι ο δράστης, απάντησε πως η Αστυνομία διερευνά τα πάντα.

«Έχουν ήδη ανακριθεί αριθμός ύποπτων προσώπων και γίνονται έρευνες. Έρευνες οι οποίες θα συνεχιστούν ώστε να εξασφαλίσουμε τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση», εξήγησε.

Τέλος ο κος Ανδρέου έκανε έκκληση στο κοινό, να βοηθήσουν τις έρευνες εάν έχουν πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

 




Πηγή:sigmalive