Αναστάτωση από πάρτι 14 νεαρών σε βίλα στον Πρωταρά - Καταγγελία για ξυλοδαρμό


Από το πρωί, κάνει τον γύρω του διαδικτύου, μια ανάρτηση-καταγγελία πολίτη που διαμένει στην περιοχή του Πρωταρά.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, 14 νεαροί ενοικίασαν σπίτι στον Πρωταρά, και για 4 ημέρες έκαναν ασταμάτητα πάρτι, με αλκόολ, φωνές, μουσικές, πυροτεχνήματα κ.α. Όταν μια οικογένεια Ελβετών που διαμένει στο διπλανό σπίτι τους έκανε παρατήρηση, σύμφωνα με την ανάρτηση οι νεαροί ξεκίνησαν να τους βρίζουν και να κάνουν χειρονομίες.

Ο καταγγέλλων του περιστατικού με ανάρτηση, που όπως αναφέρει εκείνη την ώρα ήταν για περπάτημα με τον σκύλο του, τους έκανε παρατήρηση και τους είπε ντροπή και να ηρεμήσουν.

Οι νεαροί όπως αναφέρει του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν.

Ο πολίτης αναφέρει πως επικοινώνησε με την αστυνομία που έφτασε άμεσα στο σημείο, ενώ οικεία πρόσωπα των νεαρών προσπάθησαν να τον πείσουν να μην προχωρήσει σε καταγγελία, με τον ίδιο να αναφέρει ότι το ίδιο τον παρότρυναν και οι Αστυνομικοί.

Αυτούσια η Ανάρτηση του:


Tι λέει η  Αστυνομία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας alphanews.live οι Αρχές έλαβαν πληροφορία από τον πολίτη στις 19:30 της Τρίτης 13 Ιουλίου 2021, αναφορικά με οχληρία στη συγκεκριμένη ενοικιαζόμενη βίλα από νεαρούς. Μέλη της Δύναμης που έσπευσαν στο σημείο ζήτησαν τόσο από τον πολίτη όσο και από τους Ελβετούς τουρίστες να καταθέσουν γραπτώς τους ισχυρισμούς τους, προκειμένου η υπόθεση να διερευνηθεί. Τόσο ο πολίτης, όσοι και οι Ελβετοί τουρίστες αρνήθηκαν να προβούν σε γραπτή καταγγελία, ενώ οι αστυνομικοί προέβησαν σε συστάσεις προς τους νεαρούς, που απολογήθηκαν για την οχληρία.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οποιαδήποτε καταγγελία ενώπιον των Αρχών για ξυλοδαρμό και τραυματισμό του πολίτη, ενώ η Αστυνομία απορρίπτει ως ανυπόστατους τους ισχυρισμούς περί σύστασης να μην προβεί σε καταγγελία.