Αμμόχωστος: Θεία Λειτουργία στον Αγιο Γεώργιο τον Εξορινό

Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγιο Γεώργιο τον Εξορινό στην εντός των τειχών πόλη της Αμμοχώστου, θα τελεστεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018.

Σε δελτίο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου αναφέρεται ότι η Μητρόπολη, ο Δήμος Αμμοχώστου και η ομάδα πρωτοβουλίας «Αμμόχωστος η Πόλη μας» ανακοινώνουν ότι την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Εξορινού στην εντός των τειχών πόλη της Αμμοχώστου.

Της Θείας Λειτουργίας, που θα αρχίσει γύρω στις επτά το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις δέκα, θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειος.

Προστίθεται ότι «φέτος συμπληρώνονται 5 χρόνια, από τον Δεκέμβριο του 2013 από την τέλεση της πρώτης Θείας Λειτουργίας στην κατεχόμενη σήμερα πόλη της Αμμοχώστου μετά τη Τουρκική εισβολή του 1974, γεγονός που προσδίδει ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα στο επιτακτικό χρέος μας για αγώνα, δικαίωση και επιστροφή».

Για την Θεία Λειτουργία θα δρομολογηθούν δωρεάν λεωφορεία από όλες τις πόλεις.

Συγκεκριμένα από το Παραλίμνι η αναχώρηση θα γίνει στις επτά το πρωί από την πλατεία Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου, από τη Λάρνακα επίσης στις επτά το πρωί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τη Λεμεσό και την Πάφο η αναχώρηση θα γίνει στις 06.30 από τον Αγιο Γεώργιο Χαβούζας και από τη Λευκωσία στις επτά το πρωί από το Κέντρο Χειροτεχνίας.

Δηλώσεις συμμετοχής για μεταφορά με τα λεωφορεία για όλες τις πόλεις, μπορούν να γίνουν μέχρι τις έξι το απόγευμα του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου 2018 στην  Χρύσω Χατζηδημητρίου στο τηλέφωνο 99587110.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ