Αγία Νάπα: Συνελήφθη 41χρονος για απαγωγή και ξυλοδαρμό

Την κράτηση 41 χρόνου, αιτητή ασύλου από την Τουρκία για περίοδο 8 ημερών διέταξε χθες Τετάρτη (14/09) το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Ο 41χρονος, είχε συλληφθεί το πρωί της ίδιας ημέρας για αδικήματα 1) Απαγωγής, 2) Πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, 3) Επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, 4) επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και 5) απειλής, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν το βράδυ της 12/9/22 στο Παραλίμνι.

Συγκεκριμένα, το βράδυ Δευτέρας (12/09) στην Αγία Νάπα, ο 41 χρόνος φέρεται να εξανάγκασε με βία 47χρονο από το Ηνωμένο Βασίλειο, μόνιμο κάτοικο Κύπρου να εισέλθει στο όχημα του και στην συνέχεια τον μετέφερε παρά την θέληση του στο διαμέρισμα 46χρόνης από την Νορβηγία στο Παραλίμνι, με την οποία ο 47 χρόνος διατηρούσε δεσμό στο πρόσφατο παρελθόν.

Στην συνέχεια ο 41χρόνος εισήλθε παράνομα και με βία στο διαμέρισμα της 46χρόνης, κρατώντας τον 47 χρόνο από το λαιμό και άρχισε στην παρουσία της να τον κτυπά με τα χέρια και τα πόδια του στο κεφάλι ενώ επιτέθηκε και κτύπησε και την 46χρονη.

Η 46χρονη κατόρθωσε και κάλεσε την αστυνομία και με την άφιξη του περιπολικού οχήματος στην θέα των φάρων ο 41 χρόνος πήδηξε από το μπαλκόνι και τράπηκε σε φυγή.

Εναντίον του 41χρονου εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης στις 13/09 και καταζητείτο.

Ο 47 χρόνος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι και διαπιστώθηκε ότι έφερε υποσκληρίδιο αιμάτωμα μεταξύ κρανίου και εγκεφάλου, κάταγμα στο σφηνοειδές οστό και αριστερό περικωχικό αιμάτωμα.

Η 46χρονη έφερε κάκωση και οίδημα στο δεξί χέρι. Ο 47 χρόνος κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ η 46 έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο.


Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά.