ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Στο σκοτάδι οι έρευνες για την δολοφονία Χριστοδούλου

Στο σκοτάδι βρίσκονται έξι ημέρες μετά, οι έρευνες για σχετικά με την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου του Gary Boris Χριστοδούλου στην Αγία Νάπα έξι ημέρες μετά.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», αν και έχουν ανακριθεί αρκετά άτομα και λήφθηκαν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντός του θύματος, εντούτοις οι έρευνες του ΤΑΕ Αμμοχώστου παραμένουν στο σκοτάδι.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου αναμένουν τα αποτελέσματα του βαλλιστικού ελέγχου από τους κάλυκες που περισυνέλλεξαν στην σκηνή της άγριας δολοφονίας.

Από τα αποτελέσματα του βαλλιστικού θα διαφανεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί ένα ή δυο όπλα. Πτυχή που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, αν δηλαδή πρόκειται για δυο εκτελεστές.

Θυμίζουμε πως ο 33χρονος Gary Boris Χριστοδούλου δολοφονήθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο αυτοκινητόδρομο Λάρνακας- Αγίας Νάπας.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσιεύματα, η αδερφή του θύματος Σοφία Χριστοδούλου, έφθασε στην Κύπρο για να συνοδεύσει τη σορό του 33χρονου στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Μιλώντας στη DailyMail, η αδελφή του 33χρονου ανέφερε ότι «Σκότωσαν λάθος άνθρωπο» λέγοντας ότι όλη η οικογένεια και οι συγγενείς της είναι συντετριμμένοι για το γεγονός. Αναφερόμενη στον Gary είπε ότι ήταν «ένας εργατικός άνθρωπος και πατέρας του 5χρονου Λούκα. Ήταν αγαπητός άνθρωπος με ‘χρυσή’ καρδιά και δεν υπήρχε λόγος να δολοφονηθεί. Σκότωσαν τον λάθος άνθρωπο».


Τέλος να σημειώσουμε πως το σενάριο της εκτέλεσης του 33χρονου να προηγήθηκε καταδίωξη και μάλιστα να ρίφθηκαν πυροβολισμοί ενώ το αυτοκίνητο του ήταν εν κινήσει ενισχύονται, ενώ όπως κατέδειξε και η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, τέσσερις σφαίρες τον έπληξαν σε κεφάλι και πλάτη.

Πηγή: cyprustimes.com