Αγία Νάπα: Στη φυλακή 42χρονος για διάρρηξη


Ποινή φυλάκισης επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε 42χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τη διάρρηξη κατοικίας. Η διάρρηξη διαπράχθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου, 2019, σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στην Αγία Νάπα, όπου διέμενε 38χρονη τουρίστρια.

 
Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.20 τα ξημερώματα στις 7 Σεπτεμβρίου, επιστρέφοντας στο δωμάτιο της η 38χρονη, αντιλήφθηκε ότι στο δωμάτιο είχε εισέλθει παράνομα ο 42χρονος. Η 38χρονη και άλλα φιλικά της πρόσωπα, καθώς και μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου, περιόρισαν τον 42χρονο, ενώ στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας. Όπως διαφάνηκε στη συνέχεια, στο δωμάτιο είχε προκληθεί ακαταστασία, ωστόσο δεν είχε κλαπεί οποιαδήποτε περιουσία.
 
Ο 42χρονος συνελήφθη και την ίδια μέρα τέθηκε υπό τριήμερη κράτηση βάσει διατάγματος του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Με την ολοκλήρωση των ανακρίσεων, στις 10 Σεπτεμβρίου η Αστυνομία προχώρησε στην καταχώρηση της υπόθεσης για άμεση εκδίκαση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, ενώ ο 42χρονος παρέμεινε υπό κράτηση μετά από οδηγίες του Δικαστηρίου.
 
Νωρίτερα σήμερα, ο 42χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο αφού τον έκρινε ένοχο, επέβαλε σε αυτόν ποινή φυλάκισης δύο χρόνων.
 
Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.