Αγία Νάπα: Σεξ με το ζόρι με θύμα άνδρα

Συνέβη και Αυτό στην Αγία Νάπα!

Νεαρός τουρίστας κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, ότι έπεσε θύμα άσεμνης επίθεσης και...συνουσίας δια της βίας απο υπάλληλο μπυραρίας.

Η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες σε 43ρονο Βούλγαρο, μόνιμο κάτοικο Αγίας Νάπας, ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο που κτύπησε, έκλεψε κι επιτέθηκε άσεμνα στον 20ρονο Ιρλανδό, ενώ ακολούθως τον εξανάγκασε να έλθει σε συνουσία μαζί του. 

Χθες το πρωί ο 43χρονο βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, στο επαρχιακό δικαστήριο Αμμοχώστου, αντιμετωπίζοντας πολύ σοβαρές κατηγορίες. Η καταγγελία, απο τον νεαρό Ιρλανδό, έγινε στις 9 περασμένου Αυγούστου και η χθεσινή ήταν η πρώτη δικάσιμος ενώπιον του δικαστηρίου. 

Εναντίον του 43χρονου Βούλγαρου απαγγέλθηκαν κατηγορίες που αφορούν συνουσία δια της βίας, άσεμνη επίθεση, κλοπή και παράνομη κατοή περιουσίας. Σύμφωνα με την καταγγελία του παραπονούμενου, τις πρωινές ώρες της 9ης Αυγούστου, κι ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συνάντησε τυχαία σε δρόμο του τουριστικού θερέτρου, παρά την κεντρική πλατεία, τον 43χρονο, ο οποίος του συστήθηκε ως υπάλληλος σε μπυραρία. Ο τελευταίος του πρότεινε να του πωλήσει κάρτες δωρεάν εισόδου για την μπυραρία όπου εργαζόταν. Ο Ιρλανδός δέχτηκε και έτσι ο κατηγορούμενος τον οδήγησε σε κάποιο απόμερο μέρος, με την πρόφαση να εισπράξει χρήματα. Εκεί όμως σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του 20χρονου Ιρλανδού, ο Βούλγαρος τον κτύπησε, τον έριξε στο έδαφος και του έκλεψε το κινητό τηλέφωνο. Μετά ξεκούμπωσε το παντελόνι του μεθυσμένου τουρίστα και του έκανε...στοματικό έρωτα και ακολούθως με την βία ήλθε σε συνουσία μαζί του. 

Δεύτερο πρόσωπο;

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του νεαρού Ιρλανδού, στο μέρος έφθασε και δεύτερο πρόσωπο, άγνωστο προς τον νεαρό τουρίστα, το οποίο επίσης με την βία ηλθε σε συνουσία μαζί του. Πάντως, παρά τις εξετάσεις της αστυνομίας, το δεύτερο πρόσωπο που κατά τον ισχυρισμό του παραπονούμενου ήλθε σε συνουσία μαζί του ουδέποτε εντοπίστηκε. 

Κατά την χθεσινή διαδικασία, ο κατηγορούμενο ανρήθηκε νεοχή σε όλες τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Ως εκ τούτου, η δίκη ορίστηκε στις 11 ερχχόμενου Δεκεμβρίου. 

Μέχρι τότε διατάχθηκε να παραμείνει υπο κράτηση στις κεντρικές φυλακές λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων που αντιμετωπίζει. 

Ο Ιρλανδός, επέστρεψε στην χώρα του, , αναφέροντας στους εξεταστές της υπόθεσης πως προτίθεται να επιστρέψει στην Κύπρο, για να καταθέσει εναντίον του 43χρονου στο Δικαστήριο.