Αγία Νάπα: Που φαίνεται να αποδίδεται ο τραυμτισμός του 12χρονου - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Σε οδήγηση μοτοποδηλάτου φαίνεται να αποδίδει η Αστυνομία τον τραυματισμό νεαρού, ηλικίας 12 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα και από την Παρασκευή 19 Μαϊου νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κάταγμα κρανίου και αιμορραγία εγκεφάλου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Όπως ανέφερε ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «το επικρατέστερο σενάριο που διερευνάται από την Τροχαία Αμμοχώστου, αναφορικά με τον τραυματισμό 12χρονου στην Αγία Νάπα, φαίνεται να είναι ότι προήλθε κατά την οδήγηση μοτοποδηλάτου. Την εκτίμηση αυτή βασίζεται τόσο στα ευρήματα της σκηνής όσο και από διάφορες άλλες πληροφορίες που έχει εξασφαλίσει η Αστυνομία».

Πρόσθεσε ότι «οι εξετάσεις για εντοπισμό του μοτοποδηλάτου συνεχίζονται, ενώ η κατάσταση του 12χρονου που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με κάταγμα κρανίου και αιμορραγία στον εγκέφαλο συνεχίζει να είναι κρίσιμη».

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 19.00 το απόγευμα της Παρασκευής, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό  Σταθμό Αγίας Νάπας ότι σε δρόμο παρά την εκκλησία Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα υπήρχε τραυματισμένο νεαρό πρόσωπο το οποίο φαίνεται να τραυματίστηκε από οδική τροχαία σύγκρουση.

Την σκηνή επισκέφθηκαν για εξετάσεις μέλη του τοπικού αστυνομικού σταθμού και Τροχαίας Αμμοχώστου, ενώ ο ανήλικος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και αιμορραγία εγκεφάλου.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, ο 12χρονος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται.

Οι ανακριτές της Αστυνομίας μετέβησαν το πρωί του Σαββάτου στη σκηνή από όπου διενήργησαν εξετάσεις, έλαβαν φωτογραφίες και παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια.

Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.