Αγία Νάπα: Νεκρή η 46χρονη που χτυπήθηκε από όχημα στη διάβαση πεζών


Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αγία Νάπα, με θύμα 46χρονη, CAMILLA CHRISTINA PAMDAHL, από τη Σουηδία, η οποία σε προσπάθεια της να διασταυρώσει τον δρόμο, τραυματίστηκε θανάσιμα.   

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, γύρω στις 5.30 το απόγευμα στη λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα, όχημα σταμάτησε σε διάβαση πεζών για να επιτρέψει σε γυναίκα που ήταν πεζή να διασταυρώσει το δρόμο.

Ωστόσο κατά το χρόνο που η γυναίκα, που φαίνεται να είναι ανατολικοευρωπαία,  διασταύρωνε το δρόμο, ενοικιαζόμενο όχημα, τύπου buggy, ενώ είδε το αυτοκίνητο που είχε σταματήσει για να περάσει η γυναίκα το δρόμο, το προσπέρασε, με αποτέλεσμα να κτυπήσει και να τραυματίσει θανάσιμα την κοπέλα.

Ακολούθως, στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Παράλληλα, από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το buggy ήταν ενοικιασμένο σε δύο τουρίστες νεαρής ηλικίας.

Το βράδυ της Τετάρτης, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 25 ετών, από τη Βρετανία, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο ως επισκέπτης. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ σε έλεγχο άλκοτεστ που του διενεργήθηκε η ένδειξη ήταν 44 mg, ενώ το ανώτατο όριο είναι τα 9mg. Στον 25χρονο διενεργήθηκε επίσης νάρκοτεστ στο οποίο εντοπίστηκε θετικός στην κάνναβη.

Ο 25χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.