Αγία Νάπα: Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου για την ετήσια αιμοδοσία του Δήμου


Αθρόα ήταν η προσέλευση του κοινού στην 37η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε χθες το βράδυ (Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020) στο Δημοτικό Μέγαρο, ο Δήμος Αγίας Νάπας  σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος του Υπουργείου Υγείας και όλους τους Τοπικούς Φορείς, με απώτερο στόχο την κάλυψη των αναγκών σε αίμα που υπάρχει σε όλα τα νοσηλευτήρια της χώρας μας.

Δεκάδες άτομα, προσήλθαν στο χώρο, ακολουθώντας τις οδηγίες των ιατρικού προσωπικού για τήρηση των μέτρων και στήριξαν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αίμα, δίνοντας παράλληλα για άλλη μια φορά το καλό παράδειγμα καθώς πολλοί είναι αυτοί που λόγω της υγειονομική κρίσης του κορωνοϊού αποφεύγουν να δώσουν αίμα.

Την αιμοδοσία τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου και ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου κ. Κυριάκος Χ’’ Γιάννης.

Ο κ. Ζαννέττου, αφού εξέφρασε τις εγκάρδιες του ευχαριστίες προς όλους τους αιμοδότες, τους γιατρούς τους νοσηλευτές,  εθελοντές – υπαλλήλους του  Δήμου για την πολύτιμη βοήθειά τους διαβεβαίωσε  ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας  θα συνεχίσει  να διοργανώνει σε τακτά διαστήματα εθελοντικές αιμοδοσίες έτσι ώστε να ενισχύσει το κοινωνικό του έργο για προσφορά προς το συνάνθρωπό μας. 

Η προσπάθεια αυτή του Δήμου σημείωσε αποδεικνύεται με τον πιο έμπρακτο τρόπο μιας και η εν λόγω αιμοδοσία είναι η τρίτη κατά σειρά που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Νάπας εντός του 2020.