Αγία Νάπα: Μεθυσμένος οδηγός προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο και κατέληξε σε εστιατόριο (photos)


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Παραλίμνι με αποτέλεσμα ο οδηγός οχήματος, να καταλήξει εντός εξωτερικού χώρου εστιατορίου και στη συνέχεια να μεταφερθεί μ΄ ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 03:55 ενώ  22χρονος κάτοικος Παραλιμνίου, οδηγούσε το σαλούν όχημά του στη οδό Δημοκρατίας στην Αγία Νάπα, με κατεύθυνση στην οδό Τευκρού Ανθία, σε κάποιο σημείο του δρόμου όπου υπάρχει δεξιά στροφή ως προς την πορεία του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί αρχικά στο πεζοδρόμιο της πορείας του και αφού πλαγιολίσθησε και κατέληξε εντός του εξωτερικού χώρου εστιατορίου, το οποίο βρισκόταν στη δεξιά πλευρά του δρόμου ως προς την πορεία του.

Το εστιατόριο κατά το χρόνο του ατυχήματος ήταν κλειστός και δεν βρισκόταν κανένας εντός του,.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο του νοσοκομείου, Αμμοχώστου το οποίο μετέφερε τον 22χρονο προληπτικά στις Πρώτες Βοήθειες.

Ο 22χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 57mg αντί 22mg, στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 55mg αντί 22mg.

Ο αστυνομικός σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.