Αγία Νάπα: Μαθητές του Γυμνασίου Παραλιμνίου παρέδωσαν στο Δήμαρχο χριστουγεννιάτικο δέντρο με ανακυκλώσιμα υλικά


Μαθητές του Γυμνασίου Παραλιμνίου παρέδωσαν στο Δήμαρχο Αγίας Νάπας χριστουγεννιάτικο δέντρο με ανακυκλώσιμα υλικά

Στόχος η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στο περιβάλλον

Σε περίοπτη θέση στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίας Νάπας βρίσκεται από σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 το χριστουγεννιάτικο δέντρο που ετοίμασαν με ανακυκλώσιμα υλικά οι μαθητές του Γυμνασίου Παραλιμνίου στο πλαίσιο του στόχου των περιβαλλοντικών προγραμμάτων του Σχολείου με θέμα την Κλιματική Αλλαγή.


Η παράδοση του δέντρου από τους μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου στο Δήμαρχο Αγίας Νάπας κ. Χρίστο Ζαννέττου πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια  σεμνής τελετής, στο χώρο υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου.

Όπως επισημάνθηκε από την πλευρά του σχολείου η δράση τους αυτή έχει ως στόχο  την ευαισθητοποίηση των πολιτών της Αγίας Νάπας στο θέμα της κλιματικής αλλαγής και να στείλουν το μήνυμα για την αξία και τα οφέλη της ανακύκλωσης.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου συγχάρηκε τους μαθητές για την περιβαλλοντική τους συνείδηση και τους ευχαρίστησε  για την εν λόγω πρωτοβουλία τους, η οποία όπως είπε υπενθυμίζει σε όλους  τις  αλυσιδωτές επιπτώσεις που έχει στο περιβάλλον η κλιματική αλλαγή και τον τρόπο ζωής αλλά και τις δράσεις που πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε και να υλοποιήσουμε για να σωθεί ο πλανήτης. 

Χαιρόμαστε πρόσθεσε που η νέα γενιά, οι αυριανοί πολίτες αυτού του τόπου είναι ευαισθητοποιημένοι στα θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον. 

Τέλος, οι μαθητές τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ο Δήμαρχος τους πρόσφερε Χριστουγεννιάτικο μποναμά.