Αγία Νάπα: Λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του 41χρονουΤα για τα αίτια του μυστηριώδους τραυματισμού 41χρονου στην Αγία Νάπα πραγματοποιεί η Αστυνομία, έτσι ώστε να προκύψουν στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος άνδρας από τη Γεωργία, φαίνεται να εργαζόταν σε οικοδομή στην Αγία Νάπα και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες έπεσε στο κενό από σκαλωσιά.

 

Ακολούθως, μεταφέρθηκε γύρω στις 8:00 χθες το πρωί, σε ιδιωτική κλινική από άγνωστο πρόσωπο, το οποίο τον εγκατέλειψε στο χώρο και έφυγε από το σημείο.

 

Από τις εξετάσεις που έγιναν στον 41χρονο, διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα πλευρών και ρήξη σπλήνας.

 

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, ο 41χρονος μεταφέρθηκε ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, διασωληνώθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία.

 

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

 

Από την πλευρά της η Αστυνομία, καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες τραυματισμού του 41χρονου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, στο τηλέφωνο 23803200 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμοί 1460.

 

Παράλληλα, οι Αρχές αναμένεται να λάβουν κατάθεση και από τον 41χρονο, μόλις αυτός είναι σε θέση να το πράξει.
 
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά την υπόθεση.


Πηγή: reporter.com.cy