Αγία Ναπα - Καταγγελία: "Μπηκαν στο μαγαζί μου και μου ζήτησαν με τη βία 38.000 ευρώ!"



Καταγγέλθηκαν ότι μπήκαν σε καφετέρια στην Αγία Νάπα και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη 38.000 ευρώ που χρωστά σε 57χρονο – Ισχυρίζεται ότι τον κτύπησαν και τον απείλησαν – Καταζητείται ο 57χρονος… Ψάχνουν τους άλλους δύο – Διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου

Ιδιοκτήτης καφετέριας στην Αγία Ναπά κατήγγειλε σήμερα στην Αστυνομία, ότι ενώ βρισκόταν χθες στο υποστατικό του, τον επισκέφθηκαν δύο άγνωστα πρόσωπα, ισχυρής σωματικής διάπλασης, ζητώντας του, να τους δώσει το ποσό των 38.000 ευρώ, το οποίο όπως του ανέφεραν χρωστούσε σε 57χρονο από τη Λάρνακα.

Ο 53χρονος, ανέφερε ότι πρόκειται για άτομα ηλικίας 26-30 ετών, ο ένας μελαχρινός και ο άλλος ξανθός.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Cyprus Times, ο 53χρονος ανέφερε στους δύο ότι δεν χρωστά χρήματα στον 57χρονο, για να πάρει ως απάντηση ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.

Στη συνέχεια κατήγγειλε ότι ο ένας εκ των δύο απαίτησε από τον 53χρονο να του εκδώσει επιταγές με το ποσό των 5 χιλιάδων ευρώ οι οποίες θα εξαργυρόνονται κάθε μήνα, μέχρι την εξόφληση ολόκληρου του ποσού.

Στην άρνηση του -όπως ισχυρίζεται- ο ένας εκ των δύο του επιτέθηκε χτυπώντας τον στο πρόσωπο, ενώ στην συνέχεια τον απείλησαν αναφέροντας ότι θα τον επισκεφθούν ξανά αν δεν βρει τα χρήματα θα κάνουν κακό στον ίδιο και την οικογένεια του.

Μάλιστα την ώρα που έφευγαν ο ένας εκ των δυο κτύπησε ξανά τον 53χρονο ρίχνοντας τον στο έδαφος χωρίς όμως να τον τραυματίσει, ενώ τον απείλησε ότι εάν προβεί σε καταγγελία στην αστυνομία θα κάνει κακό στον ίδιο και την οικογένεια του.

Εναντίον του 57χρονου από τη Λάρνακα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται, ενώ η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για εντοπισμό και των άλλων δύο προσώπων.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου

Πηγή:cyprustimes.com