Αγία Νάπα: Η μαρίνα θα ανοίξει φέτος



Στο εργοτάξιο της μαρίνας Αγίας Νάπας, όπου οι εργασίες προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς, ξεναγήθηκαν χθες (5/4) ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και λειτουργοί του Δήμου της Αγίας Νάπας.

Ως τον θεμέλιο λίθο των προσπαθειών και του οράματος για να καταστεί η Αγία Νάπα το καλύτερο και πιο κοσμοπολίτικο θέρετρο της Μεσογείου θεωρεί ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος το μεγαλεπήβολο έργο κατασκευής της μαρίνας. Το πρωί της Παρασκευής, Δήμαρχος, Δημοτικό Συμβούλιο και λειτουργοί του Δήμου, επισκέφθηκαν τη μαρίνα Αγίας Νάπας και ξεναγήθηκαν στα γραφεία πωλήσεων και στο εργοτάξιο από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Σταύρο Καραμοντάνη.

«Η μαρίνα θα ανοίξει φέτος το 2019 και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, διότι έτσι ώστε θα μπορούμε να φιλοξενήσουμε και τον κόσμο ο οποίος θέλει να έρθει να δει τί έχει γίνει μέχρι σήμερα, ακόμα λίγη υπομονή», δήλωσε ο CEO της Ayia Napa Marina, Σταύρος Καραμοντάνης.

Ο Γιάννης Καρούστος, δήμαρχος Αγίας Νάπας, δήλωσε: «Βλέπουμε ότι πρόκειται να δημιουργηθεί μια Μαρίνα, ένα στολίδι της Μεσογείου, ένα έργο μοναδικό, ένα σημείο αναφοράς το οποίο θα εξυπηρετήσει τους στόχους οι οποίοι έχουν τεθεί τόσο από τον Δήμο όσο και από την κυβέρνηση. Η προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού, ναυτικού τουρισμού, θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην επέκταση της τουριστικής περιόδου».

Την ίδια ώρα, ο Δήμος Αγίας Νάπας επδιώκει με την εκπόνηση του νέου τοπικού σχεδίου να καταστήσει την περιοχή περιμετρικά της μαρίνας ελκυστική για αναπτύξεις που να προσελκύουν ποιοτικό αλλά και χειμερινό τουρισμό. 

Πηγή:sigmalive