Αγία Νάπα: Φαίνεται ότι εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα ο 68χρονος - Εκτινάχθηκε από τη σύγκρουση (photos)


Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για να διαλευκανθούν τα αίτια του δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 68χρονου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, από τα στοιχεία που κατέχει μέχρι στιγμής η Αστυνομία, φαίνεται ότι ο 68χρονος Ισραηλινός, ο οποίος είναι επισκέπτης στην Κύπρο, προσπάθησε να μπει στην αντίθετη κατεύθυνση και συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ο 26χρονος.

«Συγκεκριμένα, η ώρα 00:30, 68χρονος επισκέπτης από το Ισραήλ, ο οποίος οδηγούσε ηλεκτρικό σκούτερ, με κατεύθυνση προς την Αγία Θέκλα, στην Αγία Νάπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με όχημα που οδηγούσε 26χρονος Ελληνοκύπριος και ακολουθούσε αντίθετη κατεύθυνση, σε σχέση με την πορεία του ηλεκτρικού σκούτερ».

Από τη σύγκρουση, ο 68χρονος εκτινάχθηκε στο έδαφος, σε απόσταση μερικών μέτρων, ενώ ο οδηγός του οχήματος δεν υπέστη κανένα τραυματισμό. «Και τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκαν και υπέστησαν ελαφρές ζημιές. Από τη σύγκρουση, ο οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε, ενώ ο 68χρονος μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου λίγο αργότερα, ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του».

Πάντως, στον 26χρονο οδηγό του οχήματος διεξήχθη προκαταρτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ενώ σε έλεγχο νάρκοτεστ που πραγματοποιήθηκε, διαγνώστηκε θετικός σε αμφεταμίνες.

Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου.