Αγία Νάπα: Ευχές και δώρα στο Δήμαρχο


Ευχές και δώρα στο Δήμαρχο Αγίας Νάπας για την ονομαστική του εορτή από το προσωπικό του Δήμου. 

Τις ευχές και τα δώρα του υπαλληλικού προσωπικού του Δήμου, δέχθηκε την περασμένη  Δευτέρα (28 Δεκεμβρίου 2020), ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής τα Χριστούγεννα. 

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, οι υπάλληλοι το Δήμου μαζί με το Δήμαρχο συγκεντρώθηκαν στον μεγάλο χώρο υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου, όπου ο Αν. Δημοτικός Γραμματέας κ. Αντώνης Πετεινός πρόσφερε στον Δήμαρχο τα δώρα, εκφράζοντας παράλληλα, εκ μέρους όλου του προσωπικού, τις εγκάρδιες ευχές τους για υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει.

Από πλευράς του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό για τα δώρα και τις ευχές και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες  λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, «η προσπάθεια και η μέχρι σήμερα αγαστή μας συνεργασία θα συνεχιστεί, έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους και τις  επιδιώξεις που έχουμε θέσει ως Δήμος για την νέα χρονιά». Πρόσθεσε επίσης ότι «έχουμε όλοι υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας και στις νέες γενιές που θα ακολουθήσουν, παρά την διαφορετικότητα της χρονιάς που διανύουμε, να κάνουμε το μέγιστο που μπορούμε για να κρατήσουμε τον Δήμο Αγίας Νάπας στην κορυφή όπου του αξίζει». 

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος ανέφερε επίσης ότι "ήταν πολύ λυπηρό το γεγονός ότι η πανδημία κτύπησε και την πόρτα του Δήμου. Παρόλες όμως τις αντίξοες συνθήκες που διανύουμε έχουμε ως αποστολή να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και να κερδίσουμε αυτή την μάχη σε κάθε επίπεδο."