Αγία Νάπα: Έρχονται έργα ύψους €50 εκατ.



Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο θέμα στο Νέα Αμμόχωστος, ο Δήμαρχος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Νάπας και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου επισκέφθηκαν χθες τη μαρίνα όπου ξεναγήθηκαν στα - μέχρι σήμερα - κατασκευαστικά έργα.


ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ INSTAGRAM ΤΟΥ ΝΕΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΑΤΩΝΤΣΑΣ ΕΔΩ


 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος χαρακτήρισε τη μαρίνα «ως ένα από τα πιο φιλόδοξα έργα, ένα έργο στολίδι, μοναδικό σημείο αναφοράς όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά για ολόκληρη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Η μαρίνα είναι ένα έργο που σταδιακά ολοκληρώνεται, με ένα προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ξεπέρασε και τις προσδοκίες των προδιαγραφών που έχουν τεθεί».

50 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΝΕΑ ΕΡΓΑ
 
Σύμφωνα με τον Γιάννη Καρούσο, ο Δήμος Αγίας Νάπας «σχεδιάζει, ωριμάζει και υλοποιεί έργα για την επόμενη πενταετία, με συνολικό προϋπολογισμό πέραν των 50 εκατομμυρίων ευρώ, όπως πάρκα, μουσεία, υποβρύχια μουσεία, σημεία αναφοράς και αναπλάσεις στο κέντρο του Δήμου, με κυριότερη την έναρξη των εργασιών για μετατροπή του Μεσαιωνικού Μοναστηριού σε Μουσειακό χώρο».