Αγία Νάπα: Έφοδος της Αστυνομίας σε κλαμπ και μπυραρίες - Σωρεία αδικημάτων


Συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποίησαν τα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, το βράδυ της Παρασκευής, στην πλατεία της Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο ενεργειών που γίνονται για πάταξη της εγκληματικότητας και παραβατικότητας, σε μπυραρίες και κλαμπ στην περιοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ωρών 23:00-03:00 τα ξημερώματα και κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν δύο υποθέσεις παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, τρεις υποθέσεις παράνομων εργοδοτήσεων, τέσσερις υποθέσεις άγρας πελατών και μία καταγγελία για λειτουργία νυχτερινού κέντρου χωρίς άδεια από το Υφυπουργείο Τουρισμού, χωρίς άδεια ποτού και εκπομπής ήχου.

Εξάλλου, έγιναν και τροχαίες καταγγελίες, που αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, ενώ σε μία περίπτωση εντοπίστηκε ανήλικος πίσω από το τιμόνι, χωρίς άδεια οδηγού.

Οι υποθέσεις εξετάζονται από τον σταθμό Αγίας Νάπας, Τροχαία, ΟΠΕ και ΥΑΜ Αμμοχώστου. Στην επιχείρηση συμμετείχαν και ΥΚΑΝ Αμμοχώστου, μέλη της ΜΜΑΔ και ΑΔΕ Αμμοχώστου.