Αγία Νάπα: Ανοιχτες θέσεις εργασίας στον Δήμο


Ο Δήμος Αγίας Νάπας δέχεται αιτήσεις μέχρι τις 4 Ιουλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μ , για πρόσληψη του αντίστοιχου πιο κάτω αριθμού έκτακτου – εποχιακού εργατικού προσωπικού για κάλυψη αναγκών του Δήμου Αγίας Νάπας για την πιο κάτω θέση στα αντίστοιχο πιο κάτω Συνεργείο με την αντίστοιχη μισθοδοσία της ειδικότητας:

Συνεργείο Παραλιών – Ναυαγοσωστική Μονάδα

• 4 Ανειδίκευτοι Εργάτες κάτοχοι Λευκού Ποινικού Μητρώου για παροχή υπηρεσιών – εισπράκτορες στα κρεβατάκια του Δήμου – Δ5 1η Βαθμίδα δηλαδή €1.215,86 βασικός ακαθάριστος μηνιαίος μισθός συμπ. τιμαρίθμου . ( Βλέπε Σημ.:1 για μείωση 10% )

Σημείωση 1:Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του Περί της Ρύθμισης της Απασχόλησης Εργοδοτουμένων Αορίστου και Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμος του 2016 (70(Ι)/2016), το ωρομίσθιο (τακτικό και εποχιακό) προσωπικό θα απασχολείται με μειωμένη κλίμακα εισδοχής ύψους 10% για τους πρώτους 24 μήνες από την αρχική /πρώτη πρόσληψη τους ως ωρομίσθιο (εργατικό ή εποχιακό) προσωπικό στον Δήμο.

Οι αιτήσεις με όλα τα σχετικά πιστοποιητικά (Λευκό Ποινικό Μητρώο) θα πρέπει να βρίσκονται σε κλειστό φάκελο και να παραδίδονται στο Γραφείο της Γραμματείας του Δήμου Αγίας Νάπας.