Αγία Νάπα: Άνοιξε πιλοτικά για το κοινό η μαρίνα


Σε πιλοτική φάση λειτουργίας εισέρχεται η μαρίνα της Αγίας Νάπας, ανοίγοντας και επίσημα τις πόρτες της εμπορικής της ζώνης στο κοινό.

Ανακοίνωση αναφέρει ότι «τα Riva Beachouse και Crew Lounge καθώς και ο τετραώροφος χώρος στάθμευσης, για την εξυπηρέτηση επισκεπτών και διαμενόντων» προστίθενται στη λίστα της εμπορικής ζώνης.

Οι επισκέπτες στη μαρίνα της Αγίας Νάπας, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νέο χώρο στάθμευσης, ο οποίος βρίσκεται στην καρδιά της εμπορικής ζώνης σε πολύ κοντινή απόσταση από όλες τις υπηρεσίες.

Διαθέτει τέσσερις ορόφους και χώρο για περισσότερα από 550 αυτοκίνητα. Επιπρόσθετα, η πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης θα παρέχεται δωρεάν στους επισκέπτες της μαρίνας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της μαρίνας Αγίας Νάπας, Σταύρος Καραμοντάνης, δήλωσε ότι προσφέρεται στο κοινό η ευκαιρία να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό ενώ ο επισκέπτης «μπορεί να δει από κοντά τις μέχρι τώρα εργασίες και να πάρει μια γεύση από το εμβληματικό έργο που αναμένεται να γίνει σημείο αναφοράς, όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά για ολόκληρη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».

Πηγή: ΚΥΠΕ