Αγία Νάπα: Θαλάσσιο σπορ και γεύμα προσέφερε στους νεοσύλλεκτους ο Δήμαρχος


Κοντά στους νεοσύλλεκτους ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου

Γεύμα χαλάρωσης μαζί με τους νεοσύλλεκτους της Αγίας Νάπας, της σειράς ΕΣΣΟ 2021 είχε σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου, σε εστιατόριο της περιοχής, ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου.  

 Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας ευχήθηκε σε όλους καλή και παραγωγική στρατιωτική θητεία, σταθερά βήματα ζωής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Παράλληλα τους προέτρεψε να σταθούνε παλληκαρήσια δίπλα στην πατρίδα και τους διαβεβαίωσε ότι στα νέα βήματα της ζωής τους, τα οποία όπως εξήγησε είναι συνυφασμένα με το μέλλον των επόμενων γενεών αλλά και της Αγίας Νάπας, θα είναι πάντα δίπλα τους, τόσο στις χαρές όσο και στις δύσκολες στιγμές τους.

Πέρα από το γεύμα τους προσφέρθηκε και δωρεάν είσοδο για θαλάσσιο σπορ της επιλογής τους. Ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου εκφράζει  δημόσια τις  ευχαριστίες του στο εστιατόριο  Νissi Bay και στα Nissi Bay Water Sports για τη δωρεάν παραχώρηση του γεύματος και της δωρεάν εισόδου των νεοσύλλεκτων στα θαλάσσια σπορ.

Φανερά ικανοποιημένοι οι νεαροί νεοσύλλεκτοι, απόλαυσαν τα θαλάσσια σπορ και το γεύμα  που τους προσφέρθηκαν λίγες ημέρες πριν από την κατάταξή τους στην Εθνική Φρουρά.  Tου εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για τις όμορφες στιγμές χαλάρωσης που είχαν αλλά και για τις εγκάρδιες ευχές του.