ΑΓ. ΝΑΠΑ: «Σκότωσαν λάθος άνθρωπο», δηλώνει η αδελφή του Χριστοδούλου

Στο σκοτάδι για τέταρτη μέρα παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με την στυγερή δολοφονία του 33χρονου Γκάρυ Χριστοδούλου, που διαπράχθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην μέση του αυτοκινητόδρομου της Αγίας Νάπας.


Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις και αξιολογούν τα τεκμήρια που έχουν ενώπιον τους, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν οποιαδήποτε στοιχεία στα χέρια τους που να τους οδηγούν σε συλλήψεις ή έστω στη σκιαγράφηση του εκτελεστή.


Την ίδια ώρα, η Αστυνομία εναποθέτει τις ελπίδες της στα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 33χρονου θύματος, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι είχε δεχθεί απειλές και είχε ανοικτά μέτωπα.

Υπενθυμίζεται πως το επικρατέστερο σενάριο των ανακριτών είναι ότι το θύμα καταδιώχθηκε από τον δράστη ή τους δράστες, οι οποίοι έφθασαν στην Κύπρο ως πληρωμένοι εκτελεστές.


Το σενάριο να είχε κλειστεί προηγουμένως ραντεβού θανάτου, δηλαδή το θύμα να γνώριζε τον εκτελεστή, θεωρείται απομακρυσμένο.
Στην Κύπρο για αναγνώριση της σορού του θύματος έφθασαν συγγενικά του πρόσωπα, με την αδελφή του να δηλώνει ότι η οικογένεια του Χριστοδούλου είναι συντετριμμένη.

Σε δηλώσεις της στην Daily mail, η αδελφή του Χριστοδούλου, Σοφία, ανέφερε πως: «Σκότωσαν λάθος άνθρωπο».


Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Ο Γκάρυ ήταν σκληρά εργαζόμενος, πατέρας του πεντάχρονου Λούκα».


«Ήταν πολύ αγαπητός και με χρυσή καρδιά. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να πυροβολήσουν τον Γκάρυ. Σκότωσαν τον λάθος άνθρωπο», είπε η Σοφία.


Όσον αφορά τις έρευνες της Αστυνομία η αδελφή του Χριστοδούλου ανέφερε πως: «Πιστεύεται ότι το όχημα του Γκάρυ δέχτηκε επίθεση από έναν δράστη που πυροβόλησε μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Ο Γκάρι διέφυγε και προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο όπου πυροβολήθηκε και πάλι, τρεις φορές, μία φορά στο στήθος και δύο φορές στο κεφάλι».