Θλίψη για τον άτυχο Ματθαίο: «Θα θυμόμαστε πάντα το πλατύ χαμόγελό σου»


Ο Ματθαίος Μπισιάρας, 37 ετών από το Αυγόρου άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο ατύχημα. Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων Αμμοχώστου, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρετά τον 37χρονο, ο οποίος υπηρέτησε στους ΛΟΚ.

«Σύσσωμος ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων και η 2000Β ΕΣΣΟ της 36ΜΚ εκφράζουν τη θλίψη τους για τον άδικο χαμό του εφέδρου ΚΔ Ματθαίου Μπισιάρα. Όσοι υπηρετήσαμε μαζί σου θα θυμόμαστε πάντα τη φιλοπατρία σου, την αγάπη σου για τα ΛΟΚ, τον αδαμάντινο χαρακτήρα σου και το αστείρευτο πλατύ χαμόγελό σου. Αιωνία σου η μνήμη».

Αυτούσια η ανάρτηση 

Το χρονικό της τραγωδίας 

Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ο Ματθαίος Μπισιάρας, 37 ετών από το Αυγόρου, ο οποίος έχασε το βράδυ της 24ης Μαρτίου, τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, ανέφερε ότι γύρω στις 8:30 το βράδυ της Τρίτης 24/3, ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στο δρόμο Αυγόρου - Λιοπετρίου με κατεύθυνση το Λιοπέτρι.

Με βάση τις αρχικές εξετάσεις, ο 37χρονος σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο παρέκκλινε της πορείας του και ανατράπηκε σε χωράφι αριστερά του δρόμου σύμφωνα με την πορεία του.

Τον 37χρονο εντόπισε τρεις ώρες αργότερα, γύρω στις 11:00 το βράδυ της Τρίτης 24/3, στο σημείο του δυστυχήματος, συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο κάλεσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείο Λάρνακας.

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του 37χρονου.

Η έκκληση της Αστυνομίας

Ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία ο 37χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και κάλεσε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το δυστύχημα, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23 803019, τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την γραμμή επικοινωνίας του πολίτη στο 1460.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου.