Ξυλοφόρτωσαν 25χρονη στην Αγία Νάπα (video)


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο, το οποίο καταγράφει ξυλοδαρμό 25χρονης Τουρκοκύπριας στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 και 30 ετών για διευκολύνσεων των ανακρίσεων, σε σχέση με υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Το συμβάν εξελίχθηκε τις πρωινές ώρες τις 3/6/23 στην Αγία Νάπα όταν μετά από διένεξη μεταξύ των δυο μερών οι συλληφθέντες, φαίνεται σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφαλίσθηκαν, να επιτέθηκαν και κτύπησαν την 25χρονη με αποτέλεσμα αυτή να πέσει από περιτείχισμα ύψος 2-3 μέτρων και να κτυπήσει στο έδαφος.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σπάσιμο δοντιού και εκχυμώσεις σε διαφορά μέρη του σώματος της.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου και εναντίον τους εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για περίοδο 4 ημερών.

Τα κίνητρα που οδήγησαν στον τραυματισμό της 25χρονης διερευνώνται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Εξάλλου η 25χρονη, προέβη σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο από την επίθεση που δέχθηκε ενώ το θέμα απασχόλησε και τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης. Σημειώνεται πως ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, ευχήθηκε κάτω από την ανάρτηση της 25χρονης, γρήγορη ανάρρωση.

Ο Τατάρ, επικοινώνησε με την νεαρή, καταδικάζοντας το γεγονός αφού σε γραπτή του ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η προεδρία θα δώσει συνέχεια στο θέμα. Τέτοια περιστατικά που βλάπτουν το ειρηνικό περιβάλλον στο νησί είναι απαράδεκτα».

Δείτε το βίντεο της ιστοσελίδας reporter.com.cy