Ζητούν να αρθούν τα μέτρα για γάμους και βαφτίσεις από τις 16 Αυγούστου (vid)


Ικανοποίηση για την εξαγγελία των νέων μέτρων εξέφρασε ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Γάμου, αναφέροντας παράλληλα ότι τα προβλήματα παραμένουν.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Γάμου, Κωνσταντίνος Μωσαϊκός, ανέφερε το δεύτερο και το τρίτο σχέδιο είναι πιο κοντά στον δικό τους τομέα, ο οποίος απαρτίζεται σχεδόν από 20 επαγγέλματα.

Συμπλήρωσε ότι έχουν καταθέσει γραπτώς αίτημα στο Υπουργείο της Υγείας αλλά των Οικονομικών να επιτρέψουν τη δραστηριότητα τους πιο νωρίς. Υποστήριξε ότι με τα μέτρα και τα διατάγματα της Κυβέρνησης δεν μπορούν να λειτουργήσουν ως κλάδος. «Από τις 24 του μήνα υπάρχει μια χαλάρωση, αλλά με τα νούμερα που μας δίνουν για τον αριθμό ουσιαστικά δεν μπορούμε να δουλέψουμε, γιατί οι εκδηλώσεις είναι πολύ μεγαλύτερες από τα νούμερα που ορίζουν τα διατάγματα», ανέφερε ο κ. Μωσαϊκός.

Επεσήμανε ότι με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν βλέπει τον λόγο γιατί να μην φτάσει ο δικός τους τομέας στο σημείο που βρίσκονται τα κέντρα αναψυχής, ενώ είπε ότι ο δικός τους τομέας μπορεί να έχει στη διάθεση του μεγαλύτερους χώρους από τα κέντρα αναψυχής.

Έτσι, ζητούν από την Κυβέρνηση τα μέτρα να αρθούν αντί 1η Σεπτεμβρίου, από τις 16 Αυγούστου, ώστε να αξιοποιηθούν τα δύο Σαββατοκύριακα του μήνα.



ΠΗΓΗ:sigmalive.com