Ζευγάρι ερωτεύτηκε την παράνυμφο και τώρα κοιμούνται όλοι μαζί (pics)



Αρχικά ήταν η νύφη που εξέφρασε τα συναισθήματά της, όμως στη συνέχεια μπήκε και ο γαμπρός στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα ερωτικό τρίο.

Η ιστορία της Karalyn Henry κάλλιστα θα μπορούσε να αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για μία ερωτική νουβέλα με happy end.

H 22χρονη λοιπόν, παντρεύτηκε πέρυσι τον Jastin, όμως η τελετή του γάμου της ήταν η αφετηρία ενός νέου έρωτα, καθώς εκεί είδε για πρώτη φορά την Lana. Μία κοπέλα που είχε γνωρίσει on line, μιλούσαν για αρκετούς μήνες και την κάλεσε στο μυστήριο ως παράνυμφο...

Έχοντας καταλάβει από πιο νεαρή ηλικία όταν ήταν πολυγαμική, αποφάσισε να εκφράσει τα αισθήματά της στο σύζυγό της, ο οποίος της απάντησε: «Και γιατί δεν βγαίνεις με μία κοπέλα».

Τότε ήταν που κατάλαβε αυτό που ένιωθε για την Lana και ξεκίνησε να βγαίνει μαζί της. Μόνο που στην πορεία προέκυψαν ανάλογα συναισθήματα και από τον Jastin.

«Το μυαλό μου έσκασε. Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό οτι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο.

Δούλεψε τέλεια που κολλήσαμε και οι τρεις», είπε η Karalyn και συμπλήρωσε: «Εκ του αποτελέσματος, όταν συναντήσαμε την Lana στον γάμο μας, όλοι αποκτήσαμε συναισθήματα ο ένας για τον άλλον».

Η Lana βέβαια, εξακολουθεί να μένει στην Βόρεια Ιρλανδία, αλλά αρκετά συχνά ταξιδεύει στο Οχάι και μένουν όλοι μαζί, κερδίζοντας την μεσαία θέση στο κρεβάτι.

«Όταν έρχεται βγαίνουμε και οι τρεις μας, ενώ κάποιες φορές και ξεχωριστά. Είτε εγώ με την Lana, είτε ο Jastin μαζί της.