Το Play4All νοιάζεται για τη διασκέδαση των παιδιών τηρώντας όλα τα μέτρα Υγιεινής!


Το Play4All, το οποίο εδώ και χρόνια αποτελεί τη νούμερο 1 επιλογή παιδιών και γονέων για την ψυχαγωγία και τη διασκέδασή τους, φροντίζει να εφαρμόζει αυστηρά όλα τα απαραίτητα Υγειονομικά μέτρα για αποτροπή της διασποράς του Covid-19, κάνοντας τους επισκέπτες να νιώθουν ασφαλείς.


Μοναδικό στο είδος του

To Play 4 All είναι μοναδικό στο είδος του καθώς προσφέρει διασκέδαση, ψυχαγωγία και παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Από την μικρότερη ηλικία που μπορεί να παίξει στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο, έως τα μπιλιάρδα και τα ηλεκτρονικά για τους πιο μεγάλους. Απολαύστε το ποτό σας ή το αναψυκτικό σας, γευτείτε τα θαυμάσια φαγητά που σας προσφέρει παρακολουθώντας ταυτόχρονα στις γιγαντοοθόνες κάποιο αθλητικό γεγονός. Ξεκουραστείτε πίνοντας ή τρώγοντας κάτι στην καφετέρια, απολαύστε το ποτό ή τον καφέ σας. Tα παιδιά σας ζουν την περιπέτεια στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο.  

Δείτε το όμορφο βίντεο και την ανακοίνωση:

"Η ομαλή επιστροφή στη κανονικότητα είναι θέμα συλλογικής ευθύνης. Τα παιδιά μας έχουν δικαίωμα στην ελευθερία, την εκπαίδευση αλλά και στη διασκέδαση. Το παιχνίδι τρέφει τον υγιή ψυχισμό τους. Η ομάδα του Play4All φροντίζει να εφαρμόζει αυστηρά όλα τα μέτρα Ασφάλειας και Υγιεινής για αποτροπή διασποράς του Covid-19. Σας περιμένουμε!"




-

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 23 740555