«Υπουργέ είσαι ο ηθικός αυτουργός για το χαμό του παιδιού μου ...»

Κραυγή απόγνωσης από μητέρα για τον χαμό του γιου της. Σε ποιο Υπουργό ρίχνει ευθύνες για το χαμό του παιδιού της; Τι αναφέρει στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook


 

ΠΗΓΗ: Μικαέλα Κωνσταντίνου-ant1.com.cy


Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μία μητέρα, ρίχνει ευθύνες στον Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου, για τον πρόωρο χαμό του παιδιού της.

Με βάση όσα αναφέρει η μητέρα στην ανάρτηση της, το παιδί έπασχε από οξύ υποθυροειδισμό και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Η διάγνωση όπως αναφέρει η μητέρα, δόθηκε από την θεράποντα ιατρό με καθυστέρηση μίας εβδομάδας.

Στην ανάρτηση της αναφέρει χαρακτηριστικά,  πως αν το μωρό της έπαιρνε έγκαιρα την διάγνωση, και έπαιρνε άμεσα την απαραίτητη αγωγή, τότε το παιδί δεν θα έφευγε.

Δείτε την ανάρτηση της μητέρας και τα όσα αναγράφει σε αυτήν.



Λίγες μέρες πριν, η μητέρα είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με το παιδί να νοσηλεύεται στο ΓΝ Λεμεσού. Όπως αναφέρει στην ανάρτηση της ο Βασίλης, ήταν παιδί με ειδικές ικανότητες και με βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό εκ γενετής. 


52313353-576014522872793-7759629800645328896-n 



Πρόσφατα διαγνώστηκε με υποθυρειοδισμό όπου και πάλευε για τη ζωή του. 


Το παιδί σύμφωνα με την ανάρτηση της μητέρας του, βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη στον θάλαμο εντατικής θεραπείας με τους γιατρούς να δηλώνουν στη μητέρα πως έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν και πως αυτό που απέμενε ήταν ο οργανισμός του παιδιού να αντιδράσει.


Δυστυχώς o Βασιλάκης δεν τα κατάφερε...