Υποψήφιος για τη δημαρχία Αμμοχώστου ο Νίκος Κάρουλλας


Στήριξη στον αγώνα για επανένωση της Κύπρου και επιστροφή στην Αμμόχωστο, ζητά o υποψήφιος για τη δημαρχία της κατεχόμενης πόλης, Νίκος Κάρουλλας.

Σε γραπτή ανακοίνωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμμοχώστου, Νίκος Κάρουλλας, αναφέρει ότι δεν ζητά μόνο την ψήφο του λαού «στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη δημάρχου της πόλης», αλλά ζητά τη στήριξή τους «στον αγώνα που καλούμαστε για επανένωση της πατρίδας μας για επιστροφή στην πόλη μας».

Προσθέτει ακόμα ότι «έχουμε χρέος να πορευθούμε μαζί, να ενώσουμε τα χέρια για να φτιάξουμε την αλυσίδα που θα μας οδηγήσει στην πόλη μας».

Σήμερα συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΣΥ προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις του για τον Δήμο Αμμοχώστου. Η συνεδρία του ΕΓ κρίθηκε αναγκαία μετά την απόφαση του ΑΚΕΛ να υποστηρίξει τον Σίμο Ιωάννου για τον Δήμο Αμμοχώστου. 

Η απόφαση του ΑΚΕΛ για να στηρίξει τον Σίμο Ιωάννου φαίνεται να τερματίζει τις όποιες προσπάθειες για να πάνε όλοι με έναν κοινό υποψήφιο και να αποφευχθούν, εάν είναι δυνατόν, οι εκλογές στις 25 Αυγούστου.

Είχαν γίνει προσπάθειες να υποστηριχθεί η υποψηφιότητα του Παύλου Αναστασιάδη χωρίς όμως η προσπάθεια να επιτύχει. Μετά από την εξέλιξη αυτή, ο Παύλος Αναστασιάδης προχώρησε σε απόσυρση της δικής του υποψηφιότητας. 

Πηγή: «Ο Φιλελεύθερος»