Το υπονοούμενο Μασιά για την κριτική στους διαιτητές


Στην εικόνα της διαιτησίας μέχρι σήμερα στάθηκε ο Δημήτρης Μασιάς μιλώντας στον Super Sport FM 104, ενώ στάθηκε και στη μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό.

Τόνισε, επίσης, ένας ποδοσφαιριστής που αδικείται με τη μέχρι στιγμής αγωνιστική του παρουσία είναι ο Μιχάλης Ιωάννου της Ανόρθωσης.

«Δεν το κρύβω ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα, μόνο από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη φαίνεται. Έχει νοσοκομείο μέσα. Ούτε το στα πιο τρελά μας όνειρα στην Κύπρο δεν θα έχουμε.  Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς τον Ολυμπιακό και τον τεχνικό διευθυντή τον Καρεμπέ, πιστεύω και εγώ πολύ στον Κωστή, είναι νεαρός σε ηλικία, έδειξε και με την Εθνική πως δεν φοβάται ούτε την Ρωσία, ούτε τις καυτές έδρες. Δεν θα πάει δανεικός, θα τελειώσεις τις υποχρεώσεις του με τη Νέα Σαλαμίνα και θα ενσωματωθεί στο Ρέντη», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μασιάς για τη μεταγραφή του νεαρού μέσου στην ομάδα του Πειραιά.  

«Ένας παίκτης που αδικείται με το χρόνο συμμετοχής, ενώ έχει φουλ συμμετοχές με την Εθνική είναι ο Μιχάλης Ιωάννου, ο οποίος είναι ένα νεαρό ταλέντο και τον παρακολουθώ. Είμαστε σχεδόν κάθε εβδομάδα σε επαφή. Δεν μπορεί να είναι βασικός στην Εθνική και στην Ανόρθωση να μην αγωνίζεται. Υπάρχουν και άλλοι νεαροί, είναι και ο Χρίστος Σιέλης, του ΑΠΟΕΛ, έχει και το ποδοσφαιρικό dna από την οικογένεια, έχει και άλλους θέλουν το χρόνο τους όμως», ήταν η άποψη του Δημήτρη Μασιά για τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Μιχάλη Ιωάννου.

«Μου λείπουν οι προπονήσεις, όχι η διαιτησία, ιδιαίτερα, κάνω κάτι άλλο που αγαπώ. Το VAR πρέπει να μπει σε κάποια φάση, όμως αν δεν μπουν ξένοι πίσω από το VAR θα έχουμε πρόβλημα. Σίγουρα η διαιτησία στις πρώτες αγωνιστικές είναι μέτρια, υπήρξαν διάφορα προβλήματα, ελπίζω στο μέλλον να ανταποκριθούν καλύτερα οι πρώην συνάδελφοι. Οι παράγοντες είναι αρκετά υπερβολικοί, η διαιτησία ξέρει τι θα κάνει, ας δούμε την κατάσταση των ομάδων μας», κατέληξε για την διαιτησία και τον ερχομό του VAR στην Κύπρο.