Υπόκλιση Φερέρ στις ακαδημίες της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου

Υπόκλιση του Κάρλος Αλός Φερέρ στις ακαδημίες της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου! Ο τεχνικός των βυσσινί δεν ξέχασε να απευθύνει τα εύσημα σε όσους δουλεύουν στις ακαδημίες της ομάδας μετά την σπουδαία νίκη επί της ΑΕΛ με 1-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Πρώτα θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για αυτή τη νίκη. Ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίζαμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Θέλαμε να το πάρουμε με τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε, δεν είχαμε τη κατοχή, όμως ακολουθήσαμε την τακτική μου και καταφέραμε να κερδίσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Μερικές φορές δεν είναι όλα τόσα εύκολα έχουμε και εμείς τις δυσκολίες μας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τις ακαδημίες μας που μας έδωσαν δύο ποδοσφαιριστές. Τον Φώτη και τον Μαυρουδή. Για μας είναι πολύ χρήσιμοι αυτή τη στιγμή».

Για τη σημασία αυτής της επιτυχίας και το ντεμπούτο του Ενγκό: «Ο Ενγκό δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής 100% έτοιμος, σίγουρα θέλει τον χρόνο του όμως σήμερα είναι αυτός που κέρδισε το πέναλτι και στη συνέχεια το κόρνερ που έφεραν και το γκολ. Με την Καρμιώτισσα δεχθήκαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό αυτό είναι το ποδόσφαιρο και σήμερα θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο αλλά δεν έγινε. Όσον αφορά τον αντίπαλο, όπως είπα και πριν, είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε σήμερα».