Υποβολή υποψηφιοτήτων στον ΔΗΣΥ – Οι σίγουροι και η A. Βίσση

Ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για τις ευρωεκλογές η σημερινή (15/2) στον ΔΗΣΥ.

Οι υποψηφιότητες σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση θα κατατίθενται αυτοπροσώπως στον Διευθυντή Διοίκησης του Κόμματος κ. Γιώργο Λυσανδρίδη, στην Αίθουσα Κερύνεια στο Μέγαρο Γλαύκος Κληρίδης, μεταξύ των ωρών 08:30πμ. και 1:00μμ.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη του Κόμματος τα οποία είχαν εγγραφεί στο μητρώο μελών μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2018.

Το Πολιτικό Γραφείο θα συνέλθει εκ νέου την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 για την έγκριση των υποψηφιοτήτων, τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου του Κόμματος και την υιοθέτηση πρότασης η οποία θα τεθεί προς επικύρωση από τα μέλη του Ανωτάτου Συμβουλίου στις 02 Μαρτίου 2019.

 

View image on Twitter View image on Twitter

ΔΗΣΥ@DISY

Ξεκινάει στις 8:30 η κατάθεση υποψηφιοτήτων. Καλημέρα!

7

See ΔΗΣΥ's other Tweets

Twitter Ads info and privacy

 

Σίγουροι υποψήφιοι πρέπει να θεωρούνται οι εξής πέντε:

  • Λευτέρης Χριστοφόρου (αναπληρωτής πρόεδρος, νυν ευρωβουλευτής)

  • Νίκος Τορναρίτης (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος)

  • Ελένη Σταύρου (βουλευτής Λεμεσού)

  • Τζώρτζια Παναγιώτου – Κωνσταντίνου (αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου)

  • Παναγιώτης Σεντώνας (Πρόεδρος Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου)

 

 

ΔΗΣΥ@DISY

Υποψηφιότητα καταθέτει ο Ευρωβουλευτής κ. Λευτέρης Χριστοφόρου. https://www.pscp.tv/w/bzZdLjFtTUVQTW9WdmVsUUd8MXlwS2RPT056ZFJ4V78Gyh2CtTxj4F10Ciz1D8htNM7N_VcKh9xiHgbc34bQ 

17 Twitter Ads info and privacy

ΔΗΣΥ @DISY1

Υποψηφιότητα καταθέτει ο Ευρωβουλευτής κ. Λευτέρης Χριστοφόρου.#Cyprus #EU #StrongerTogether

pscp.tv

See ΔΗΣΥ's other Tweets

 

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι πέραν των διαθέσιμων θέσεων, θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου μεταξύ των ωρών 9:00 - 13:00 στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος.

Δικαίωμα ψήφου, με βάση τις καταστατικές διατάξεις, έχουν όλα τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου.

Το πρόσωπο το οποίο θα συμπληρώσει την εξάδα των υποψηφίων του Δημοκρατικού Συναγερμού θα είναι ο Λουκάς Φουρλάς ως αριστίνδην.

Ως εκ τούτου, ο γνωστός δημοσιογράφος, δεν θα υποβάλει σήμερα την υποψηφιότητα του αλλά θα ανακοινωθεί από τον Αβέρωφ Νεοφύτου σε κατοπινό στάδιο.

Σε ότι αφορά το ζήτημα της Άννας Βίσση και τα περί υποψηφιότητας της αυτό πρέπει να θεωρείται λήξαν.

Αν και ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ την Πέμπτη (14/2) καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ, δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει το σχετικό δημοσίευμα - έφερε την γνωστή τραγουδίστρια να είπε το «ναι» στην Πινδάρου - το ενδεχόμενο να είναι τελικά υποψήφια έχει ναυαγήσει.

Ο κ. Νεοφύτου, μιλώντας στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα σχόλια που υπήρξαν στο διαδίκτυο γύρω από το όλο ζήτημα.

«Είμαστε με ένα κινητό στο χέρι όπως το λυσσασμένο σκυλί, το λυσσασμένο λιοντάρι και θέλουμε να κατασπαράξουμε τα πάντα. Έχουμε εθιστεί στο να γίνουμε αιμοβόροι, να πιούμε αίμα, να χτυπήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Πέμπτης (14/2), συνεδρίασε το πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, να γνωστοποίει στα μέλη, ότι θα ασκήσει το δικαίωμά του  για συμπερίληψη του ενός κατ΄ επιλογήν υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο ενώ οι άλλες πέντε θέσεις θα καλυφτούν από πέντε κομματικά στελέχη.

Με το πέρας της συνεδρίασης, ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, άσκησε κριτική και στα ΜΜΕ για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ρεπορτάζ του ΔΗΣΥ ενόψει των ευρωεκλογών.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ευχαριστώ τα πλείστα των ΜΜΕ που εδώ και μερικούς μήνες κατήρτιζαν το ευρωψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ. Μας κρατούσαν ψηλά  στην επικαιρότητα. Και ξοπίσω τους ακολουθούσε ο διαδικτυακός κανιβαλισμός. Εάν μ’ έπαιρναν ένα τηλέφωνο και έγκριτοι θα ήταν αλλά και τα σχόλια των διαφόρων αχρείαστα».

 

Averof Neofytou@AverofCY

Ευχαριστώ τα πλείστα των ΜΜΕ που εδώ και μερικούς μήνες κατήρτιζαν το ευρωψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ.Μας κρατούσαν ψηλά  στην επικαιρότητα.Και ξοπισω τους ακολουθούσε ο διαδικτυακός κανιβαλισμός.Εάν μ έπαιρναν ένα τηλέφωνο και έγκριτοι θα ήταν αλλά και τα σχόλια των διαφόρων αχρείαστα.

67 Twitter Ads info and privacy

45 people are talking about this