Υπό κράτηση ο 29χρονος για τα επεισόδια στην Αγία Νάπα


Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών, εναντίον άνδρα ηλικίας 29 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, κακόβουλης βλάβης, κοινής επίθεσης, συμπλοκής, οχληρίας, διασάλευσης της ειρήνης και ανησυχίας, αδικήματα, που διαπράχθηκαν στις 17 Ιουλίου στην Αγία Νάπα.  

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, η οχλαγωγία σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής 17 Ιουλίου στην κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας, όπου αριθμός προσώπων, φέρεται να έριχναν πέτρες και άλλα αντικείμενα σε παρακείμενα κτίρια και διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας τους ζημιές.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις, αναφέρει η Αστυνομία, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 29χρονου και εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα. 

Ο άνδρας συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Ιουλίου από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και τέθηκε υπό κράτηση ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.