Όμιλος Υπεραγορών MAS: Μοίρασε τρόφιμα στο ΓΝ Αμμόχωστο


Όμιλος Υπεραγορών MAS δηλώνοντας ουσιαστικά παρόν και ανταποκρινόμενος στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι ήρωες της πρώτης γραμμής οι οποίοι παλεύουν κάθε λεπτό στη μάχη ενάντια του κορονοϊού (Covid-19), τους στηρίζει έμπρακτα. 

Συγκεκριμένα, οι Υπεραγορές MAS προσέφεραν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου τα οποία έχουν διατεθεί στους ιατρούς, νοσηλευτές και το υπόλοιπο παραϊατρικό προσωπικό που εργάζεται ακούραστα αυτές τις δύσκολες ημέρες κατά του αόρατου εχθρού.

Η παράδοση των προϊόντων έγινε από τον Πρόεδρο των Υπεραγορών MAS, κύριο Αντρέα Βοσκού, ο οποίος με την παρουσία του έδειξε την συμπαράστασή του Ομίλου, διαβεβαιώνοντας πως οι Υπεραγορές MAS θα συνεχίσουν να συμβάλουν με τα δικά τους «όπλα» στηρίζοντας την κοινωνία για όσο χρειαστεί.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σε όλες τις Υπεραγορές του Ομίλου λαμβάνονται όλα τα αναγκαία και απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού, προστατεύοντας τόσο το προσωπικό τους όσο και τους πελάτες τους.


Πηγή:alphanews.live