Υπέβαλε την παραίτησή του ο Βουλευτής ΑΚΕΛ Χριστάκης Τζιοβάνης (ΕΠΙΣΤΟΛΗ)

Την παραίτηση του από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε στον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Χριστάκης Τζιοβάνης.

Όπως σημειώνει ο Χριστάκης Τζιοβάνη, η δική του παραίτηση, «ας αποτελέσει την απαρχή για πλήρη διερεύνηση και απόδοση δικαιοσύνης όλων των υποθέσεων που ταλανίζουν τον τόπο σε όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς χώρους και όλα τα επίπεδα με την ίδια πολιτική ευθιξία και ίδια πολιτική βούληση».

Μάλιστα ο κ. Τζιοβάνης υπέβαλε την παραίτηση του από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ και από όλα τα σώματα του κόμματος, δίνοντας όπως σημειώνει, «τη δυνατότητα στο κόμμα να προχωρήσει με αποφαστιστικότητα στην πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης».

«Κοιτώντας στα μάτια όλους όσοι με τίμησαν με τη ψήφο τους και τον κόσμο της Αριστεράς, δηλώνω ξεκάθαρα ότι όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση των αρχών. Είναι προτεραιότητα για μένα να λάμψει όλη η αλήθεια», σημειώνει ο παραιτηθείς βουλευτής του ΑΚΕΛ.

Και προσθέτει: «Ουδέποτε τα αξιώματα ήταν για μένα αυτοσκοπός. Ουδέποτε η παραμονή σε θώκους υπήρξε για μένα εμμονή. Μοναδικός γνώμονας της πορείας μου ήταν πάντα με σκληρή δουλειά και ανθρωπιά η προσφορά στον συνάνθρωπό μου».