Χωρισμός βόμβα! Μετά από 12 χρόνια τραβάνε χωριστούς δρόμους Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης


H Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Με δήλωση που παραχώρησαν στην εφημερίδα Espresso, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακοίνωσαν το χωρισμό τους. Οι δύο τους πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας.

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», είπαν Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια στην Espresso.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ηθοποιός έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού.

Μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή συνέχιζε να πηγαίνει στο σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της με τον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά στην Σαμοθράκη , ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Να αναφέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα για το τέλος της σχέσης τους, αφού οι φωτογραφικοί φακοί είχαν να απαθανατίσουν το ζευγάρι μαζί σε κάποια δημόσια έξοδό του εδώ και σχεδόν έναν χρόνο και τώρα με την κοινή δήλωσή τους επιβεβαιώθηκαν οι όποιες φήμες υπήρχαν!