Τροχαίο Ξυλοφάγου: Σοβαρή η κατάσταση του 77χρονου


Με δύο ανοιχτά κατάγματα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου ο 77χρονος, η πορεία της μοτοσικλέτας του οποίου ανακόπηκε από όχημα που οδηγούσε 22χρονος στην παλιό δρόμο Ξυλοφάγου-Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 13:00. Συγκεκριμένα, γύρω στις 12:50, 22χρονος από το Αυγόρου οδηγούσε το όχημά του στον παλιό δρόμο Ξυλοφάγου-Αγίας Νάπας με κατεύθυνση προς τον αυτοκινητόδρομο.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, επιχείρησε να στρίψει δεξιά σύμφωνα με την πορεία του, για να εισέλθει στον αυτοκινητόδρομο από το ύψος της αερογέφυρας και να κατευθυνθεί προς Αγία Νάπα.

Καθώς επιχειρούσε να στρίψει δεξιά, ανέκοψε την πορεία μοτοποδηλάτου που οδηγούσε από την αντίθετη κατεύθυνση 77χρονος από το Ξυλοφάγου. Από την σύγκρουση ο 77χρονος αρχικά εκσφενδονίστηκε στον μπροστινό ανεμοθώρακα του οχήματος και ακολούθως κατέληξε στην άσφαλτο.

Ο 77χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχωστου στο Παραλιμνι και από εξετάσεις που έτυχε στο ΤΑΕΠ, διαπιστώθηκε ότι φέρει ανοιχτά κάταγματα στη δεξιά κνήμη και στο αριστερό γόνατο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Στον 22χρόνο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ενώ ο 77χρονος έφερε προστατευτικό κράνος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφαγου διερευνά.