Χρυσό στην Ισπανία το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα!

Ακόμα μία σπουδαία επιτυχία έβαλε στο ενεργητικό της η Ελένη Φουρέιρα, καθώς το «Fuego» έγινε χρυσό στην Ισπανία, επιβεβαιώνοντας και με αυτό τον τρόπο το γεγονός πως έχει κλέψει την καρδιά του ευρωπαϊκού κοινού.

Εν μέσω της sold-out ευρωπαϊκής της περιοδείας και λίγο αφότου κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Caramela», η «βασίλισσα» της ελληνικής ποπ σκηνής βρέθηκε στην Μαδρίτη όπου, στα γραφεία της Sony Music International, η οποία συνεργάζεται με την Panik Records για την παγκόσμια κυκλοφορία του «Fuego», έγινε η απονομή.


f


Χαρούμενη και συγκινημένη, η Ελένη, η οποία έχει ήδη ξεσηκώσει δύο φορές την Βαρκελώνη και τρεις την Μαδρίτη με live εμφανίσεις και θα τραγουδήσει προσεχώς στην Ίμπιζα, παρέλαβε την σπουδαία διάκριση, ευχαριστώντας για την αδιάκοπη στήριξη.



f

Η νέα επιτυχία έρχεται τη στιγμή που το «Fuego» συνεχίζει να φιγουράρει στις κορυφαίες θέσεις των ψηφιακών charts σε όλη την Ευρώπη, ξεπερνώντας στο Spotify σε streams όλες τις συμμετοχές της φετινής Eurovision, έχοντας κάνει ρεκόρ με περίπου 25.000.000 streams.


f

Παράλληλα, το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στις λίστες με τις Top 50 κυκλοφορίες σε 37 χώρες παγκοσμίως και ακούγεται δυνατά σε όλο τον κόσμο, ενώ τα official videos στο YouTube έχουν ξεπεράσει τα 53 εκατομμύρια views.

 Πηγή: reporter.com.cy