Το χρονικό της νέας τραγωδίας (photos)

Πριν προλάβει καλά καλά να στεγνώσει το αίμα του 18χρονου Μάριου Αμανατίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο, το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό, άλλος ένας νέος έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.


ΠΗΓΗ:reporter.com.cy


Ανήμερα της Ημέρας Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων, ο 21χρονος Φειδίας Σαββίδης από το Δάλι έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα στη Λευκωσία και έγινε το 46ο θύμα στη άσφαλτο για το 2018.

Ο χάρος έστησε καρτέρι στον Φειδία, περίπου σαράντα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, στη λεωφόρο Τεύκρου Ανθία στη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου.

Camera Icon 

Ο άτυχος νεαρός, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και χτύπησε αρχικά στη λίνεια πεζοδρομίου.

Στη συνέχεια, από την πρόσκρουση το όχημα του πλαγιολίσθησε και προσέκρουσε σε περίφραξη υποστατικού, ενώ το όχημα του ανακόπηκε όταν χτύπησε και σε πάσσαλο της ΑΗΚ ο οποίος αποκόπηκε.


Στη συνέχεια από τα διαδοχικά χτυπήματα και την βίαιη πρόσκρουση στον πάσσαλο. το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως γείτονες οι οποίοι κατέσβησαν την πυρκαγιά, ενώ στη σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία μέλη της οποίας άρχισαν έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.


Επίσης μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν τον άτυχο Φειδία, ενώ ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε απλώς το θάνατο του.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις και για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό με θύμα τον 18χρονο Μάριο Αμανατίδη.