Χριστουγεννιάτικη...λάμψη στην Αγία Νάπα


Φωταγωγήθηκε ο Χριστουγεννιάτικος Διάκοσμος στην Αγία Νάπα, σημαίνοντας την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου

Φαντασμαγορική, ήταν το Σάββατο το βράδυ 7 Δεκεμβρίου, η τελετή Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου στο Δήμο Αγίας Νάπας, η οποία σηματοδοτήθηκε από τη διεξαγωγή του Φιλανθρωπικού Αγώνα του 1.5 χλμ. για οικονομική στήριξη του Συνδέσμου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου, όπου μικροί και μεγάλοι με χριστουγεννιάτικες αμφιέσεις έτρεξαν ή περπάτησαν κατά μήκος της λεωφόρου Μακαρίου.

Την έναρξη του Φιλανθρωπικού Αγώνα κήρυξε ο Δημαρχεύων/Αντιδήμαρχος του Δήμου Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέτου, ο οποίος στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε θερμά όλους όσους έλαβαν μέρος και ενίσχυσαν οικονομικά τον Σύνδεσμο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου.

Ο αγώνας διεξήχθη μέσα σε πολύ όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν η Μπάντα Κρουστών Batukinio, οι Μαζορέτες της χορογράφου Αιμιλίας Σαλούτα και οι Χριστουγεννιάτικες Μασκότ Disney.

Στις 5.00 μ.μ. άρχισε η τελετή φωταγώγησης, την έναρξη, της οποίας έκαναν τα Τμήματα του Ανοικτού Σχολείου, τα οποία παρουσίασαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες, χορούς και τραγούδια. Στη συνέχεια ο Δημαρχεύων/Αντιδήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέτου, άναψε τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και ευχήθηκε στον κόσμο που κατέκλυσε την κεντρική πλατεία να έχουν Χαρούμενα και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα.

Διαβεβαίωσε επίσης, ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας πάντοτε θα διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις που στόχο έχουν να προσφέρουν τόσο στους ντόπιους όσο και ξένους επισκέπτες όμορφες και μοναδικές στιγμές.

Με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χορούς από το «Outplay Dance Studio», τη Μπάντα «The Santas» και το Χορευτικό Συγκρότημα «Ρυθμός».

Στους θαμώνες προσφέρθηκαν χριστουγεννιάτικα εδέσματα και άφθονο κρασί, ενώ ο Άγιος Βασίλης μοίρασε στα μικρά παιδιά δώρα.

Δείτε το βίντεο: