Χριστούγεννα Παραλίμνι: Κάθε χρόνο και καλύτερα!-Μεγάλο όνομα στη φωταγώγηση

Η Καίτη Γαρμπή θα είναι αυτή που θα αναλάβει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στη φωταγώγηση του δήμου Παραλιμνίου, που θα σημάνει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου!

Κάθε χρόνο και πιο άρτια, λοιπόν, η φωταγώγηση στο Παραλίμνι, αφού με τις δράσεις του ο δήμος καταφέρνει να προσελκύει κάθε φορά όλο και περισσότερο κόσμο στην πλατεία του Παραλιμνίου!

Να υπενθυμίσουμε ότι θα στηθούν διάφορα περίπτερα, όπως και παγοδρόμιο, το οποίο θα παραμείνει στην πλατεία καθ΄όλη τη διάρκεια των εορτών, όπου θα μπορούν μικροί και μεγάλοι να περνούν ευχάριστα την ώρα τους σε ένα κλίμα αμιγώς Χριστουγεννιάτικο!

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

"Ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή βραδιά! Ανάβουμε τα φώτα της πόλης μας σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου μας με την παρουσία της Καίτη Γαρμπή για να μας χαρίσει ένα πλούσιο εορταστικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα!

Να είστε όλοι εκεί, Σάββατο 1/12/2018, στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Μητροπόλεως!"

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες

Στο μεταξύ, πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στο Παραλίμνι.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το εργατικό προσωπικό του Δήμου εργάζεται ακούραστα ώστε όλα να είναι πανέτοιμα και να δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο σκηνικό που θα ανοίξει διάπλατα τις πύλες του για το κοινό την 1η Δεκεμβρίου 2018!

Δείτε τις φωτογραφίες του Ν.Α: