Χείμαρρος η Αντζελίνα! Ποια «έδωσε στεγνά» πριν τον τελικό του Bachelor;

Τι της είπε η μητέρα της, όταν την άφησε ο Παναγιώτης; Δείτε τα πρώτα πλάνα του μεγάλου τελικού του #TheBachelorGR!

Η 20χρονη Αντζελίνα αποχώρησε από το Bachelor και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day!

Η νεαρή καλλονή τα έχωσε στον Παναγιώτη Βασιλάκο που δεν την επέλεξε και έδωσε μία παίκτρια πριν τον μεγάλο τελικό!

Συγκεκριμένα είπε: «Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα όταν έφυγα. Τρεις μήνες δεν είναι και λίγος χρόνος. Είναι ένας άλλος κόσμος. Δεν στρογγύλεψα τις αντιδράσεις μου, γιατί θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να είναι για αυτό που είμαι.»!

«Είναι άσχημο το συναίσθημα της απόρριψης. Κανείς δεν το θέλει αυτό προφανώς και πόσω μάλλον από τον Παναγιώτη για τον οποίο έχω δείξει τόσα συναισθήματα και έχει δει μια ευαίσθητη και εκρηκτική Αντζελίνα. Δεν μου είχε δείξει ότι δεν θα είμαι στις δύο φιναλίστ και γι’ αυτό που έκανε εντύπωση που αποχώρησα. Το ραντεβού μας ήταν εξαιρετικό και μου είχε πει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας, κάτι που είναι δύσκολο πλέον. Ήμουν πολύ σίγουρη ότι θα είμαι μέσα στις δύο κοπέλες».

Και πρόσθεσε: «Δεν ήμουν μπροστά στα προσωπικά ραντεβού της Βίβιαν, αλλά off camera δεν μας συζητούσε ποτέ για τον Παναγιώτη. Αυτό ήταν που με έβαλε σε σκέψεις ότι μπορεί να προσποιείται. Η μαμά μου πάντα έτσι ήταν. Χρειάστηκε να είναι και μαμά και μπαμπάς μαζί. Ήταν δίπλα μου σε όλα. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που μου στάθηκε. Όταν με είδε η μαμά μου στο σπίτι έγινε έξω φρενών. Της είπα «μαμά δε με θέλει». Μου είπε «αν τον δω θα τον σκοτώσω». Η μαμά μου δεν είναι παρεμβατική. ξέρει τι συμβαίνει στη ζωή μου. Θα με συμβουλέψει, αλλά ό,τι κάνω είναι δική μου επιλογή. Και τη μέρα που έφευγα για το Bachelor μου έλεγε «κανόνισε να μην τον φιλήσεις»

Ακόμα τόνισε ότι θέλει ως νικήτρια τη Βίβιαν.

Απόψε ρίχνει αυλαία το ριάλιτι του Alpha! Απόψε θα δούμε την τελευταία αναμέτρηση!

Τα πρώτα πλάνα από τον τελικό του Bachelor είναι γεγονός, αφού το τρέιλερ ήδη κυκλοφόρησε! Οι δυο φιναλίστ περνάνε όμορφες στιγμές στη Μάνη, η οποία είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκου!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι διχασμένος και ερωτευμένος και με τις δυο και με τη Βίβιαν και με τη Νικόλ! Ποια θα είναι η τυχερή;

Ο Παναγιώτης κρατάει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, το οποίο θα χαρίσει στην κοπέλα που θα επιλέξει για σύντροφό του!

Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η νικήτρια του «The Bachelor» θα εμφανιστούν το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται».  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: