Χαλάζι στο Παραλίμνι - Αναλυτικά ο καιρός στην επ. Αμμοχώστου



Έντονες βροχοπτώσεις, συνοδεία χαλαζόπτωσης, παρατηρείται αυτή την  ώρα στο Παραλίμνι, με τους οδηγούς να καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο δρόμο.

Η θερμοκρασία στην επ. Αμμοχώστου:

Το βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά και αργότερα και στα ορεινά, κατά διαστήματα θα χιονίζει. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα στην επαρχία Αμμοχώστου θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

 Η θερμοκρασία στην Αμμόχωστο το βράδυ θα πέσει στους 9 βαθμούς και στον 1 βαθμό υπό το μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

 

Αύριο o καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ παροδικά στα ορεινά θα χιονίζει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα στην  Αμμόχωστο θα είναι ταραγμένη. 

Η θερμοκρασία αύριο στην επ. Αμμοχώστου, θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

 

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα επανέλθει κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

 

Το Σαββατοκύριακο o καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και το Σάββατο αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ για την Κυριακή αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήματα θα χιονίζει. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

 

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 53 εκατοστά.