Πώς προχωρά η Μαρίνα Αγίας Νάπας



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι κατασκευαστικές εργασίες στο εμβληματικό έργο ανάπτυξης της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

  • Πώς προχωρά η Μαρίνα Αγίας Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι κατασκευαστικές εργασίες στο εμβληματικό έργο ανάπτυξης της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

 

Σημαντική πρόοδος πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο, με αρκετά στοιχεία του έργου να είναι ήδη ορατά, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, οι οποίες καταδεικνύουν την κατασκευαστική πρόοδο που έχει γίνει από τον Οκτώβριο του 2016.ayianapamarinaergasies16

Ο εμπορικός χώρος πήρε το τελικό του σχήμα και φαίνεται με σαφήνεια μέσα στον πυρετό των κατασκευαστικών εργασιών.ayianapamarinaergasies3

 

Η κατασκευή των βασικών κτιρίων (όπως το κτήριο διοίκησης και του λιμανιού) προχωράει με γρήγορους ρυθμούς, ενώ περισσότερες μονάδες σκυροδέματος έχουν ήδη εγκατασταθεί και μπορούν να προχωρήσουν περαιτέρω τα έργα υποδομής, όπως οι δρόμοι.
 

ayianapamarinaergasies4

Τα περισσότερα θαλάσσια έργα έχουν ολοκληρωθεί ή έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Το blockwall έχει επεκταθεί στη θέση του Κέντρου Εκδηλώσεων, αποτελώντας τη βάση για το εικονικό κτήριο, ενώ αρχίζει και η κατασκευή του Δυτικού Πύργου.
 

ayianapamarinaergasies5

 

Όπως είχε τονίσει στο InBusinessNews ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της M.M Makronissos Ltd, Χάρης Κουρέας, το 2019 αποτελεί ορόσημο, καθώς εντός της χρονιάς θα παραδοθεί η Μαρίνα Αγίας Νάπας.
 

ayianapamarinaergasies6

Η Μαρίνα της Αγίας Νάπας αποτελεί το πιο σημαντικό έργο ανάπτυξης που πραγματοποιείται σήμερα σε όλη την περιοχή της Αμμοχώστου και ανήκει στα πλέον φιλόδοξα έργα ανάπτυξης στην Κύπρο.
 

ayianapamarinaergasies7

 ayianapamarinaergasies8

 ayianapamarinaergasies10

 

ayianapamarinaergasies11

 ayianapamarinaergasies12

 

ayianapamarinaergasies13

 

ayianapamarinaergasies14

 

ayianapamarinaergasies15


Πηγή:reporter.com.cy