Δεν παραιτήθηκε ο Αρχηγός, ρίχνει το μπαλάκι στον Πρόεδρο



Χωρίς να ρίξει φως στα όσα διαμείφθηκαν κατά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη σήμερα το πρωί, αποχώρησε από το Προεδρικό Αρχηγός Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου. 


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: REPORTER.COM.CY


 

Ο κ. Χρυσοστόμου αρκέστηκε να δηλώσει εξερχόμενος του Προεδρικού, πως ο Πρόεδρος θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του, τοποθέτηση που συνηγορεί στο ότι ο ίδιος δεν υπέβαλε την παραίτησή του.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ:

 

Στο Προεδρικό, όπου ο υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου και ο Αρχηγός Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου θα έχουν στις 10:30 συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, είναι στραμμένα τα βλέμματα. 

 
Η συνάντηση πραγματοποιείται με φόντο τα θλιβερά γεγονότα που αφορούν στη δολοφονική δράση του serial killer με την επωνυμία Ορέστης, ο οποίος έχει παραδεχθεί τη δολοφονία επτά-μέχρι στιγμής- αλλοδαπών γυναικών.
 
Ο Αρχηγός Αστυνομίας μετέβη στο Προεδρικό νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα πραγματοποίησης της συνάντησης. O κ. Χρυσοστόμου μετέβη νωρίτερα, καθότι κλήθηκε να μεταβεί πιο νωρίς από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. 


ΑΡΧΗΓΟΣ

Στιγμιότυπο από την άφιξη του Αρχηγού Αστυνομίας στο Προεδρικό. 

 

Λίγι πριν από τις 10:30 έφθασε στο Προεδρικό και ο υπουργός Δικαιοσύνης. 


ΙΩΝΑΣ

 

Στιγμιότυπο από την άφιξη του υπουργού Δικαιοσύνης στο Προεδρικό. 

 

Υπενθυμίζεται ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση, την παραίτησή του υπέβαλε χθες στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, τονίζοντας πως παραιτείται για λόγους πολιτικής ευθιξίας και μόνο. Ο κ. Νικολάου, υπογράμμισε πως δεν έχει οποιαδήποτε ευθύνη για τους χειρισμούς των καταγγελιών και ούτε έτυχε οποιασδήποτε ενημέρωσης γι’ αυτές από την Αστυνομία.

 

Σε ό,τι αφορά τον Αρχηγό Αστυνομίας, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το τι προτίθεται να πράξει, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι, είτε θα παραιτηθεί και αυτός είτε θα τον πάψει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.