Α. Τσόκκου: Τα εμπόδια της τουριστικής περιόδου 2019



Το Brexit, οι πτωχεύσεις των αεροπορικών εταιρειών και η επάνοδος των ανταγωνιστών μας θα είναι τα μεγαλύτερα εμπόδια της τουριστικής περιόδου 2019, όπως ανέφερε η Αναστασία Τσόκκου, στο πλαίσιο το του Business Leaders 2019.


Θέμα: inbusinessnews.reporter.com.cy 



Σύμφωνα με την Αναστασία Τσόκκου, τα προηγούμενα χρόνια η Τουριστική Βιομηχανία κατάγραψε ρεκόρ αφίξεων, υποστηρίζοντας σε σημαντικό βαθμό την οικονομία του τόπου. Αυτό οφειλόταν στις γεωπολιτικές εξέλιξεις στους γειτονικούς μας προορισμούς, αλλά ασφαλώς και στην ποιοτική αναβάθμιση των ξενοδοχείων μας.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της A. Tsokkos Hotels Public LtD, προσδοκά πως με την δημιουργία του Υφυπουργείου Τουρισμού θα επιλυθούν αρκετά από τα χρονίζοντα θέματα που ταλανίζουν την Βιομηχανία του Τουρισμού.

Προβλήματα όπως η συνδεσιμότητα του νησιού με όλους τους προορισμούς, η εποχικότητα του τουρισμού μας, αλλά και το φαινόμενο της διαμονής επισκεπτών από το Αεροδρόμιο Λάρνακας & Πάφου σε ξενοδοχειακά καταλύματα των κατεχομένων.  


Τέλος η Αναστασία Τσόκκου ανέφερε πως το κράτος πρέπει να είναι αρωγός στις οποιεσδήποτε επιχειρηματικές πρωτοβουλίες έτσι ώστε να μειωθεί η γραφειοκρατία.